5.8 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Frații Tate, reținuți din nou! Sunt acuzați de act sexual cu un minor!

    La doar câteva luni după ce au ieșit din spatele gratiilor, frații Tate au fost din nou reținuți. Procurorii DIICOT au descins miercuri seara în vila celor doi milionari și i-au reținut pentru 24 de ore.

    Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de data aceasta de trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare de bani, dar și influențarea declarațiilor. Se pare că în același dosar ar mai fi fost reținute încă 4 persoane, Alex Stanciu, Alex Donea și cele două complice ale frațior Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu.

    „Astăzi, 21.08.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov și municipiului București, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălare a banilor. Audierile se desfășoară la sediul DIICOT – Structura Centrală.

    Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT – Structura Centrală și Direcția de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

    Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul autorităților.

    (Te-ar putea interesa și: Frații Tate, vizitați de michael franzese! Ce au vorbit aceștia!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA