22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Gabriel Pleșa a câștigat un nou mandat de primar în Alba Iulia

    Actualul edil al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa (PNL), câştigă un nou mandat la Primărie, conform rezultatelor parţiale.

    După numărare a 89% din voturi, cursa pentru Primăria Alba Iulia este câştigată de Gabriel Pleşa de la PNL cu 49% din voturi (10.315 voturi).

    El este urmat de candidatul PSD Voicu Vuşcan, cu 20,41% (4.294 voturi).

    Au fost numărate 21.030 de voturi valabil exprimate.

    De la suspiciune la confirmare: Evoluția electorală a primarului Pleșa

    Primarul Gabriel Codru Pleşa a început campania electorală sub suspiciunea de plagiat și a terminat-o fiind confirmat ca plagiator.

    Având o teză de doctorat despre piața muncii în județul său și un titlu obținut în anii 2000, Pleșa a evitat mereu să abordeze acuzațiile aduse împotriva sa.

    Recent, Comisia de Etică Universitară de la Academia de Studii Economice (ASE) București a confirmat plagiatul în legătură cu teza sa de doctorat din 2006, care aborda tema „Utilizarea rațională a forței de muncă în județul Alba.

    Peste 40% din întreaga lucrare, constând în zeci de pagini, au fost plagiate din lucrarea unui profesor de la Universitatea Babeș-Bolyai, din teza de doctorat a altei persoane și dintr-un document al Guvernului.

    (Te-ar putea interesa și: DOMINIC FRITZ ANUNȚĂ CĂ A CÂȘTIGAT UN NOU MANDAT LA PRIMĂRIA TIMIȘOARA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA