30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bărbat îngropat de viu, în timp ce săpa un șant pentru canalizare!

    Un bărbat din județul Argeș și-a pierdut viața, după ce a fost îngropat de viu sub un mal de pământ. Victima, în vârstă de 37 de ani, muncea la conducta de canalizare.

    ”La data de 31 mai a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a fost prins sub un mal de pământ.

    La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje medicale și de pompieri.

    Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

    Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 37 de ani, din Aninoasa, lucra la societatea care efectua lucrări pentru introducerea unei conducte de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț.

    Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

    Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.” se arată în comunicatul IPJ Argeș.

    În urmă cu doar câteva săptămâni, un alt bărbat și-a pierdut viața, în același mod, muncind tot la viitoarea rețea de canalizare. Citește asrticolul aici.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA