16.9 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cum a murit micuța Raisa! Anchetatorii au descoperit ce s-a întâmplat de fapt cu fetița de doi ani!

    După examenul medico-legal, anchetatorii au stabilit în ce împrejurări a murit Raisa, fetița de doar doi ani și cinci luni, dispărută din fața casei sale.

    „În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare. În urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul C.N.M, în vârstă de 15 ani, a fost persoana care a produs leziunile de violenţă menţionate anterior, în urma cărora a rezultat decesul victimei” se arată în comunicatul procurorilor.

    „Relevantă în cauză a fost expertiza genetică judiciară efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la inculpatul minor C.N.M. în urma examinării fizice a acestuia. Conform concluziilor acestei expertize, obiectul vestimentar ridicat de la persoana bănuită prezenta urme de sânge uman, iar în urma genotipării acestei probe a rezultat că aparţinea victimei . Având în vedere faptul că din probele administrate până în prezent a reieşit că minorul, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei datorată vârstei foarte fragede (2 ani şi 5 luni), i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător, posibil cuţit, şi a strangulat-o folosind o funie din material textil” au mai adăugat aceștia.

    Băiatul a fost reținut pentru omor calificat pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare pentru 30 de zile. De asemenea Surse din anchetă susțin că băiatul și-ar fi recunoscut fapta și că totul s-ar fi petrecut în doar 20 de minute, timp în care Raisa și veirșorul său ar fi rămas singuri în casa băiatului. Mai mult, anchetatorii au găsit urme de sânge care aparțineau micuței pe hainele băiatului.

    (Pe același subiect: CINE ESTE SUSPECTUL CARE AR FI UCIS-O PE RAISA, FETIȚA DE DOAR DOI ANI, DISPĂRUTĂ DIN FAȚA CASEI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA