35.3 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Florian Coldea, din nou în fața autorităților! Ce a declarat fostul general SRI!

    Supranumit „Șeful cel mare” în interceptările procurorilor, generalul Coldea, aflat acum sub control judiciar a venit, luni, la poliție, așa cum presupune măsura controlului judiciar pentru a da cu subsemnatul în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

    Fiind întrebat de jurnaliștii de la fața locului când va da și explicații pentru dosarul în care este acuzat de trafic de influență, Florian Coldea a declarat că are încredere în justiție și nu va face vreun alt comentariu până la finalizarea anchetei.

    (Pe același subiect: FLORIAN COLDEA FACE PRIMELE DECLARAȚII OFICIALE ÎN URMA ACUZAȚIILOR DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ: ”SUNT NEVINOVAT DE FAPTELE CARE MI SE IMPUTĂ”)

    Foști Generali SRI și avocatul Doru Trăilă, cercetați pentru trafic de influență

    Foștii generali ai SRI, Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, împreună cu avocatul Doru Trăilă, ar fi format o echipă care ajuta persoane să-și rezolve problemele în justiție contra unor sume importante de bani, conform ordonanței emise de procurorii DNA pentru punerea în mișcare a urmăririi penale în acest dosar. Florian Coldea, supranumit „șeful cel mare” sau „FC-ul” de către apropiați, este descris ca o persoană obișnuită să dea ordine clare.

    Procurorii DNA au dispus cercetarea lui Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă pentru trafic de influență și a omului de afaceri Dan Tocaci pentru complicitate la trafic de influență. De asemenea, firmele celor doi foști generali SRI, Wise Line Consulting SRL și e Strategic Sys SRL, sunt investigate pentru spălarea banilor.

    (Te-ar putea interesa și: GENERALUL FLORIAN COLDEA A AJUNS LA DNA! ESTE AUDIAT ÎNTR-UN DOSAR DE CORUPȚIE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA