20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Marcel Ciolacu – Declarații de Ultimă Oră despre Posibilitatea ca România să Intra în Război

    Premierul Marcel Ciolacu la Timiș: „România e o țară sigură și nu va intra în război” – Reacție la expulzarea diplomatului rus

    Marcel Ciolacu a fost întrebat despre măsurile pe care România ar trebui să le ia după ce un diplomat rus de la Ambasada Rusiei din București a fost declarat persona non grata, iar Rusia a anunțat că va riposta.

    „Trebuie să facă în continuare ce a făcut și până acum”, a răspuns premierul.

    „Am văzut cu domnul Grindeanu o îngrijorare a Rusiei că lucrează o companie cu 3000 de angajați pe Autostrada Moldovei și o îngrijorare mare a administrației rusești, de ce în acest moment o companie lucrează cu 3000 de angajați 24 de ore din 24 pe autostrada Moldovei. Dânșii sunt îngrijorați, eu mă bucur că ne ținem de cuvânt și facem autostrada”, a adăugat premierul.

    Ciolacu: România este o țară sigură și nu va intra în război – „Rusia nu va ataca, e un joc hibrid”

    Întrebat dacă România are nevoie de măsuri suplimentare de securitate, Ciolacu a declarat că țara noastră este foarte sigură: „Rusia nu va ataca România, este doar un joc. Există un război hibrid, iar cea mai afectată țară este Republica Moldova. România este o țară sigură și nu va intra în niciun război, dar suntem pregătiți. Nu credeți toate știrile”.

    (Te-ar putea interesa și: DIANA ȘOȘOACĂ ÎI CERE DAUNE MORALE DE 10 MILIOANE DE EURO GABRIELEI FIREA ȘI LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA