22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Data la care vin pensiile în iunie 2024. Românii care vor primi mai mulți bani luna care vine

    În luna iunie 2024, pensionarii din România vor primi pensiile la datele obișnuite, după ce în luna mai acestea au fost virate mai devreme datorită sărbătorilor de Paște.

    Pensiile virate pe card vor fi alocate în data de 12 iunie 2024, fără întârzieri suplimentare, deoarece ziua respectivă nu este o sărbătoare legală. În schimb, pensiile livrate prin Poșta Română se vor distribui între 1 și 15 iunie, la domiciliul beneficiarilor.

    În plus față de pensiile obișnuite, mulți pensionari vor primi și bani pe voucherele de alimente, în valoare de 250 de lei.

    Aproximativ 2,6 milioane de români, inclusiv persoane cu handicap, familii cu venituri mici și pensionari cu venituri de până la 2000 de lei, vor beneficia de această tranșă de vouchere sociale pentru alimente.

    Această măsură vine în contextul aplicării noii Legi 360/2023, care reglementează sistemul de pensii publice din România.

    (Te-ar putea interesa și: MARCEL CIOLACU ZICE UNA, EUROSTAT ALTA. LA CÂT ZICE PREMIERUL CĂ AJUNGE INFLAȚIA DIN ROMÂNIA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA