29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Protest al BNS împotriva fiscalității: Marș în București pentru drepturile salariale! VIDEO!

    Protestul cu deviza „Respect pentru muncă și cei care o desfășoară! Lucrătorii din România nu mai acceptă să fie subiectul experimentelor fiscale!” a debutat luni, 13 mai, la ora 10, în fața sediului Guvernului.

    De asemenea, include o acțiune de marș către sediile Ministerelor Economiei, Muncii și Finanțelor.

    (Citește și: SEBASTIAN BURDUJA, CANDIDATUL MOTOCICLIST, MULTITALENTAT! CUM CÂNTĂ ADVERSARUL GABRIELEI FIREA! VIDEO!)

    Președintele BNS, denunță povara fiscală asupra salariaților în România

    ,,Fiscalitatea în România este tema centrală a protestului nostru. Situația actuală este extrem de nefavorabilă pentru salariați. Noi, ca parte a acestei categorii sociale, suportăm cele mai grele impozite. Această situație trebuie să înceteze”, a declarat Dumitru Costin, președintele BNS.

    A subliniat că protestul este organizat în acest moment „pentru ca atunci când oamenii își vor exprima votul în acest an, să o facă pe baza unei înțelegeri clare a situației.

    (Citește și:NICOLAE CIUCĂ AFIRMĂ CĂ PNL ELABOREAZĂ O STRATEGIE PENTRU A PREZENTA UN CANDIDAT PROPRIU LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE.)

    „Dacă vor veni din nou să impoziteze suplimentar munca vom avea o problemă şi vor avea o problemă mai mare cu noi”, a adăugat Dumitru Costin.

    Liderul BNS dezvăluie motivele protestului: Critică măsurile electorale și solicită transparență în politică

    „Anul acesta pentru că este an electoral vor să vină cu tot felul de năzbâtii. Spre exemplu, gratuităţi la pachetul de bază în sănătate. Atunci care mai e diferenţa dintre mine, dumneata sau dumneaei, care plătesc contribuţii şi alţii care nu plătesc nimic? Lucrurile acestea se fac strict pentru interes electoral. Vrem să terminăm odată cu acest lucru. De ce facem în an electoral? Pentru că este singurul an în care puterea în democraţie se împarte. Coboară de la ei, care au avut-o timp de patru ani, la cetăţeni”, a mai spus liderul BNS

    (Citește și: ANUNȚUL POȘTEI ROMÂNE LEGAT DE PENSII! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VINEREA MARE CU BANII BĂTRÂNILOR!)

    Potrivit acestuia la protest au fost așteptate aproximativ 2.000 de persoane.

    (Te-ar putea interesa și: PERCHEZIȚII ȘI RETINERI ÎN DOSARUL FRAUDELOR CU AUTOVEHICULE DE LUX)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA