22.4 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Angajații Guvernului se adună într-un protest spontan! Zeci de persoane solicită măriri salariale! VIDEO

    Angajații din cadrul aparatului de lucru al Guvernului au organizat luni după-amiază un protest spontan în fața Palatului Victoria.

    Ce solicită protestatarii

    Angajații din cadrul aparatului de lucru al Guvernului cer salarii mai ridicate și eliminarea discrepanțelor salariale în administrația publică centrală.

    Conform declarațiilor protestatarilor, salariul mediu se situează între 5.000 și 6.500 de lei pentru cei cu 25 de ani de vechime, iar principala lor nemulțumire derivă din discrepanțele salariale.

    Unii angajați din instituțiile subordonate beneficiază de remunerații mai mari decât cei din aparatul central al Guvernului.

    Ce a declarat Noni Iordache

    ,, Angajații din aparatul de lucru al Guvernului au pornit în luna februarie un demers privind majorarea salarială.

    Am avut negocieri repetate cu cei doi miniștri de la Cancelaria Primului Ministrului și Secretariatul General al Guvernului. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru deschidere și disponibilitate, însă astăzi ne-au comunicat un procent de majorare salarială care este sub asteptările angajaților din aparatul de lucru al Guvernului, care se raportează în primul rând la instituțile subordonate care au salarile mult mai mari.

    Avem cazuri și de instituții cu aproape 2.000 Lei/Net peste salariile care există în aparatul de lucru al Guvernului,, a declarat Noni Iordache

    (Te-ar putea interesa și: UN FUNCȚIONAR AL PRIMĂRIEI BACĂU PRINS IN FLAGRANT! 6.000 DE EURO MITĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA