34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    UDMR întâmpină dificultăți în ceea ce privește ,,stabilitatea”!

    UDMR întâmpină dificultăți în ceea ce privește stabilitatea. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a intâmpinat dificultăți majore în timpul unui discurs.

    Astăzi, președintele UDMR, Kelemen Hunor a fost la Colegiul Național de Artă Târgu Mureș, unde a avut discuții, și a ținut un discurs despre finalizarea lucrărilor de renovare.

    Provocările microfonului și a pupitrului

    Odată ajuns la pupitrul cu microfoane, Kelemen Hunor a întâmpinat grave dificultăți de dialogare. Microfonul i-a cazut, pancarda s-a prăbușit, iar colegii i-au sărit in ajutor.

    Peripețiile lui Kelemen Hunor la microfon

    În primă instanță, odată ajuns la microfon pentru a își incepe discursul, Kelemen Hunor a întâmpinat o problemă de stabilitate cu pupitrul pe care erau așezate microfoanele.

    După ce colegii i-au sărit in ajutor si au înlaturat pancarda, pupitrul a rămas gol, doar cu microfoanele, însă problemele nu s-au terminat.

    Atunci când a dorit să își inceapă discursul, din nou, de data aceasta lui Kelemen Hunor i-au căzut microfoanele.

    Amuzați de situație, probleme au fost remediate, iar discursul a continuat.

    (Citește și: SEBASTIAN BURDUJA: CRITICI ASPRE LA ADRESA LUI NICUȘOR DAN ȘI GABRIELEI FIREA PENTRU ADMINISTRAȚIA BUCUREȘTIULUI)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA