30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Autostrăzile din jurul Bucureștiului blocate, în a doua zi de Paște! Cozi kilometrice de mașini

    A fost mare aglomerație în ultima zi de mini-vacanța de 1 Mai și Paște. S-au format cozi kilometrice la intrarea în București, dar și la vama Giurgiu- Ruse.

    Încă de la prânz, Centrul Infotrafic al Poliției Române a raportat aglomerație pe DN1 către Ploiești, între stațiunile Predeal și Bușteni, dar și între Comarnic și Breaza. Autoritățile au intervenit pentru a menține fluiditatea traficului în toate stațiunile de pe Valea Prahovei și au îndemnat șoferii să exploreze rute alternative pentru a evita blocajele. Cu toate acestea, cei ce și-au petrecut vacanța la munte, au fost nevoiți să aștepte ore întregi în trafic la întoarcerea spre casă.

    (Te-ar putea interesa și: INUNDAȚII ÎN SINAIA DUPĂ O PLOAIE TORENȚIALĂ, ÎN A DOUA ZI DE PAȘTE)

    Spre seară, coloane de mașini s-au format și pe Autostrada Soarelui A2, în direcția spre București, în zona localității Fundulea.

    Două ore de așteptare în Vama Giurgiu

    La Punctul Terestru de Frontieră Giurgiu, activitatea se desfășoară în continuare la capacitate maximă, ceea ce poate duce la așteptări mai îndelungate la controlul de frontieră, timpul mediu de așteptare la ora 22:00 fiind de aproape 20 de minute. Pe zi însă, românii au așteptat și câte două ore. În orașul bulgăresc Ruse, la granița cu România, s-au format coloane lungi de mașini pe arterele rutiere principale, întinzându-se pe câțiva kilometri.

    Conform Poliției de Frontieră, pe 6 mai, PTF Giurgiu a fost cel mai tranzitat punct de frontieră cu Bulgaria. Doar în ultima zi de vacanță, între orele 7.00 și 19.00, aproximativ 30.000 de persoane și 7.500 de vehicule au intrat în țară.

    (Citește și: TRAGEDIE PE DN 6: ACCIDENT MORTAL ÎN SADOVA VECHE)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA