30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Agresiune sexuală într-o scară de bloc din Ploiești! Poliția este in alertă!

    Autoritățile din Ploiești sunt în alertă după ce o femeie în vârstă de 39 de ani a fost victima unei agresiuni sexuale într-o scară de bloc din zona de sud a orașului.

    Incidentul a avut loc în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 09:45, iar polițiștii de la Secția nr.4 de Poliție Ploiești au fost imediat sesizați.

    Potrivit declarațiilor oficiale, femeia a fost abordată de către un individ necunoscut în timp ce se afla în scară, iar acesta a atins-o în mod inadecvat în zona intimă. În ciuda eforturilor sale de a se apăra și de a atrage atenția, agresorul a reușit să fugă de la locul faptei.

    Deși autoritățile au identificat agresorul, acesta rămâne în continuare în libertate, fiind căutat intens de către forțele de poliție. Odată ce va fi localizat, individul va fi dus la audieri pentru a răspunde în fața legii pentru faptele sale condamnabile, au declarat autoritățile.

    (Te-ar putea interesa și: INCENDIU DEVASTATOR ÎN APROPIEREA MĂNĂSTIRII VORONEȚ ÎN SÂMBATA MARE! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA