34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bunică și nepoată decedate, după ce ar fi mâncat pește de la un magazin din sat!

    O femeie din Spanțov, jud Călărași și o fetiță de doar 4 ani au murit după ce ar fi mâncat pește congelat de la magazinul din sat. Soțul femeii este și el în stare gravă la spital.

    Autoritățile au deschis mai multe anchete după ce o bunică și nepota acesteia au murit la scurt timp după ce ar fi mâncat pește congelat de la magazinul din sat. Ulterior, ANPC a ridicat mai multe probe de la magazinul de unde familia ar fi cumpărat peștele și s-a dovedit că nu avea autorizație să vândă pește congelat. Alimentele verificate au fost micii, pește, dar și cârnații. Inspectorii DSV au preluat și ei probe din alimentele familiei.

    (Te-ar putea interesa și: NAȘUL ADELINEI PESTRIȚU PRINS DROGAT LA VOLAN. DANIEL RAFTE ÎN MIJLOCUL UNUI NOU SCANDAL!)

    Ce spun autoritățile

    ”Evenimentul a fost notificat inițial ca suspiciune de toxiinfecție alimentară, fiind posibil incriminat peștele consumat în cursul zilei de duminică.

    La masă au participat 10 persoane, din care 4 copii și 6 adulți, produsele consumate au fost numeroase (pește, ceafă porc, mici, cârnați porc, coaste porc, gogoși). Grețuri și vărsături au avut doar fețița de 4 ani și bunica acesteia. Tabloul clinic al fetiței poate fi asociat eventual cu o intoxicație alimentară, iar în cazul bunicii (cu afecțiuni preexistente: infarct miocardic, fibrilație atrială), stopul cardio-respirator a survenit în momentul transmiterii veștii că fetița a decedat și nu a putut fi resuscitată.

    Serviciul de Medicină Legală va efectua necropsia ambelor persoane și vor fi prelevate probe, inclusiv toxicologice, în vederea stabilirii cauzei / cauzelor de deces.” a declarat Ministerul Sănătății.

    (Vezi și: ÎNCĂ UN INCENDIU DEVASTATOR ÎN CAPITALĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA