20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Suspendare Șocantă: Tramvaiele Imperio scoase de pe Traseu în București

    Tramvaiele Imperio vor fi temporar retrase de pe linia 21 din București, în timp ce se efectuează lucrări de consolidare a căii de rulare în zona Hanului Solacolu. Una dintre motivele acestei decizii, este starea avansată de degradare a infrastructurii.

    Decizia este temporară și va fi în vigoare pe perioada lucrărilor de securizare a Hanului Solacolu.

    În timpul în care tramvaiele noi nu vor mai circula pe linia 21, ele vor fi repartizate pe traseele din inelul central, inclusiv Linia 1, 10 și 25. Cu o lungime de 36 de metri, tramvaiele sunt considerate prea lungi pentru această zonă.

    În special, străzile din regiune sunt înguste, iar prezența unei mașini parcate poate bloca nu doar traseul tramvaielor, ci întreaga zonă. Al doilea motiv pentru retragerea tramvaielor noi este deteriorarea șinelor din această zonă.

    „Din acest moment le spunem ADIO noilor tramvaie Imperio de pe linia 21. Din cauza infrastructurii deficitare acestea au fost retrase. De astăzi mergem din nou cu rablele vechi pe această linie. Încă o dovadă că sectorul nostru este pe ultimul loc la aproape toate capitolele”, se plâng locuitorii Sectorului 2 pe grupurile de Facebook.

    Primele 15 tramvaie Astra Imprerio au ajuns la Bucureşti în decembrie 2022. La finalul lui 2023 erau deja 67 de tramvaie ajunse în Capitală.

    (Citește și: MII DE OAMENI S-AU CĂLCAT ÎN PICIOARE LA DESCHIDEREA ARGEȘ MALL!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA