30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 26 aprilie 2024!

    Berbec

    Primești vești de la cineva din afara țării, un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult sau o rudă. Primești o invitație la ei, așa că îți faci bagajele și pleci într-o călătorie.

    Taur

    Pare că sunteți într-una dintre cele mai bune perioade ale vieții dumneavoastă. Vi se ivește un job nou, sau o promovare la locul de muncă actual.

    Gemeni

    Sunteți mai decis ca oricând să investiți în propriul dumneavoastră business, așa că se ivesc potențiali sponsori.

    Rac

    Lucrurile din trecut încep să se rezolve, așa că în urma finalizării câtorva acte este posibil să rămâneți cu niște bani la care nu v-ați fi așteptat.

    Leu

    Vă faceți planuri pentru weekend, așa că plecați să vă relaxați departe de aglomerația urbană, undeva la munte sau poate chiar la mare.

    Fecioară

    O întlnire cu o persoană dragă vă deschide ochii către iubire. Faceți primul pas și poate, cine știe, se leagă mai mult decât o prietenie, poate chiar o relație amoroasă.

    Balanță

    După o perioadă haotică, relația cu partenerul de cuplu pare că începe să reintre pe un făgaș normal. Poate chiar plecați pe undeva sau ieșiți în oraș.

    Scorpion

    Sunteți înconjurați de prieteni care vă dau o stare bună. În weekend vă așteaptă o petrecere.

    Săgetător

    Se ivește o persoană cu care ați putea forma un cuplu și cu care ați vrea să vă mutați destul de repede într-o casă nouă.

    Capricorn

    Vă pregăți intens pentru sărbătorile pascale, așa că faceți cumpărături. Aveți noroc și prindeți chiar câteva oferte.

    Vărsător

    Apare o cheltuială mare momentan, dar care vă umple sufletul de fericire. Posibil să vă achiziționați o casă, sau mașina visurilor dumneavoastră.

    Pești

    Vă stresați și munciți mult pe partea profesională, așa că e posibil să ajungeți la o stare de oboseală cronică.

    STIRI RECENTE

    NU RATA