20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Genoa a dezvăluit totul: Drăgușin a ales o cale greșită! Au dezvăluit suma reală a transferului și oferta refuzată, care a fost „mult mai mare”.

    La trei luni și jumătate de la transferul lui Radu Drăgușin (în vârstă de 22 de ani) la Tottenham, reprezentanții clubului Genoa au abordat în mod direct subiectul plecării românului în mijlocul sezonului.

    Până în prezent, apărătorul român nu a reușit să se afirme în Premier League. Drăgușin a jucat doar în șase meciuri pentru Spurs, totalizând 229 de minute pe teren. Decizia sa este acum contestată de conducerea fostului său club din Italia, care a dezvăluit detaliile transferului său din luna ianuarie.

    Genoa declară: „Drăgușin a ales un drum nepotrivit!” Valoarea reală a transferului

    Andrés Blazquez, directorul general al „grifonilor”, a explicat că românul nu ar fi dorit să se transfere în ianuarie. „Era atașat de echipă. Dar nu a fost posibil să rămână din cauza presiunii puse de Bayern Munchen, Tottenham și alte cluburi. Ideea noastră a fost să nu-l vindem, știam că avem un talent fantastic”, a spus CEO-ul de la Genoa.

    Blazquez a dezvăluit și suma efectivă a transferului, precum și faptul că Bayern München a făcut o ofertă mult mai generoasă. „Transferul a fost de 26 de milioane de euro, dar suma totală poate ajunge la 31. Oferta de la Bayern a fost considerabil mai mare, dar a fost decizia jucătorului să meargă în Anglia”, a declarat oficialul italienilor.

    În plus, managerul de la Genoa a menționat că, în viziunea sa „Drăgușin „a luat-o pe un drum greșit în carieră”. „Noi știam ce potențial are, deși nu a avut încă experiențele potrivite. La Genoa, a avut timp să se dezvolte, a jucat, chiar dacă la început a făcut câteva greșeli. E un jucător inteligent”, a mai spus Andrés Blazquez.

    Napoli a concurat pentru a-l aduce pe Drăgușin.

    Marco Ottolini, directorul sportiv al echipei din Liguria, a dezvăluit că și Napoli a fost interesată de semnătura fundașului central român.

    Marco Ottolini a declarat, „Au fost multe telefoane și întâlniri, Napoli a fost de asemenea interesată de Drăgușin. Apoi am stat de vorbă cu jucătorul și cu agenții lui, iar decizia finală a lui Drăgușin a fost una convenabilă pentru toată lumea”

    (Citește și: RAFAEL NADAL S-A CALIFICAT ÎN TURUL DOI LA MADRID OPEN!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA