30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI! SUTE DE PACHETE CONFISCATE DE CĂTRE POLIȚIȘTI!

    Într-o acțiune desfășurată la nivelul Poliției municipiului Arad, doi indivizi au fost surprinși în timp ce ofereau țigări netimbrate spre vânzare în Piața Fortuna. Cei implicați în această activitate ilicită au fost identificați ca fiind un bărbat de 35 de ani și o femeie în vârstă de 71 de ani, ambii locuitori ai orașului Arad.

    Amenzi de peste 50.000 de Lei!

    În cadrul intervenției poliției, au fost confiscate 200 de pachete de țigări, bănuite că ar proveni din contrabandă. Atât bărbatul, cât și femeia, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 50.000 de lei fiecare.

    Autoritățile au subliniat importanța continuării acțiunilor de monitorizare și intervenție în piețele din municipiul și județul Arad pentru a combate astfel de activități ilegale. Astfel, operațiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, în încercarea de a menține ordinea și de a preveni comerțul ilegal de țigări.

    (Citește și: POLIȚIST PRINS DROGAT ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA