19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 24 aprilie 2024!

    Berbec

    Primiți vești financiare bune, fie de la șefi, fie de la rude îndepărtate. Putem vorbi despre măriri salariale sau chiar o moștenire neașteptată.

    Taur

    Există neînțelegeri în relația de cuplu, dar care se pot rezolva cu ajutorul unor plimbări romantice sau discuții mature cu partenerul de viață.

    Gemeni

    Te descurci bine chiar și cu cele mai grele sarcini pe care le primești la muncă, iar asta îți poate aduce atât o mărire salarială cât și invidia colegilor.

    Rac

    Treci printr-o perioadă tensionată în relația de cuplu, așa că trebuie să te controlezi puțin atunci când vine vorba despre glume.

    Leu

    Vreți să faceți ceva schimbări în viața voastră, aveți și ceva bani puși deoparte așa că este momentul ideal să vă cumpărați un teren, un apartament sau o casă.

    Fecioară

    Primești tot felul de informații atât din partea prietenilor, cât și din partea rudelor, iar lucrurile acestea te pun pe gânduri.

    Balanță

    Astăzi energia ta este la limita inferioară, așa că nu poți face prea multe. Pot apărea recompense materiale, bani sau poate cadouri scumpe.

    Scorpion

    Ai foarte mult de lucru astăzi, așa că încerci să ții cont de părerile tuturor celor mai buni în domeniu.

    Săgetător

    Ai foarte multe gânduri pe cap, așa că este momentul ideal să îți iei o zi liberă și să îți rezolvi problemele sufletești care te apasă.

    Capricorn

    Treci printr-o perioadă agitată, dar ai parte de prieteni care îți sunt aproape cu orice ai nevoie, chiar și cu sfaturi prețioase.

    Vărsător

    Apar nemulțumiri la locul de muncă și este momentul ideal în care să te gândești dacă să pleci din domeniul în care activezi sau să îți schimbi job-ul.

    Pești

    Se ivește oportunitatea să pleci în străinătate, fie cu un job sau poate la studii, cert este că acest lucru îți aduce beneficii.

    STIRI RECENTE

    NU RATA