19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 23 aprilie 2024!

    Berbec

    Apar discuții cu partenerul de viață, acesta având pretenții de la dumneavoastră. Este momentul să fiți mai serios în relația de cuplu și să vă gândiți de două ori înainte de a spune lucruri care pot răni.

    Taur

    Munca îți ocupă complet mintea, așa că la un moment dat este posibil să aveți nevoie de ajutor unor colegi pentru a duce la bun sfârșit o sarcină pe care șeful v-a atribuit-o.

    Gemeni

    Apar discuții cu partenerul de viață din cauza banilor, fie este posibil să cheltuiți prea mult, fie fără să vă dați seama, alții încearcă să profite de pe urma dumneavoastră.

    Rac

    Ești plin de energie astăzi, însă asta nu înseamnă că toți cei din jurul tău pot ține pasul cu tine! Fii calm și ai răbdare cu cei de lângă tine.

    Leu

    Sunteți înconjurat de oameni cu caractere care mai de care mai diferite așa că trebuie să fiți un pic mai selectiv atunci când vă alegeți prietenii.

    Fecioară

    Îți faci griji mari în ceea ce privește bugetul tău înainte de sărbători, dar după ce pui pe o foaie lista de cumpărături, îți dai seama că totul este în regulă.

    Balanță

    Ești îngrijorat, iar starea de neliniște își pune amprenta asupra ta.În curând vei primi o veste bună care îți va lua o piatră de pe suflet.

    Scorpion

    Ai avut o perioadă aglomerată, așa că ai nevoie de câteva momente de relaxare.Fie că îți fci planuri pentru o scurtă vacanță, sau o vizită la salon ai nevoie de timp cu tine.

    Săgetător

    Prietenii pare că și-au adus aminte de tine și esti căutat încă de la prima oră a dimineții. Porți discuții interminabile, dar unele nu sunt deloc pe placul tău.

    Capricorn

    Șefii își pun încrederea în tine și te poziționează pe un post de conducere într-un proiect important la care visai de foarte mult timp. Acest nou proiect îți ocupă mintea în totalitate.

    Vărsător

    Îți faci planuri pentru o călătorie în străinătate. Poate vrei să te muți din țară sau poate vrei să urmezi câteva cursuri de specialitate în afara țării.

    Pești

    Problemele financiare nu îți dau pace, așa că apelezi la sfaturi fie din partea prietenilor, fie din partea unui cotabil pentru a reuși să îți gestionezi bugetul mai bine.

    STIRI RECENTE

    NU RATA