19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 19 aprilie 2024!

    BERBEC

    Pentru tine este o zi plină de activitate și suspans, atât la serviciu, cât și acasă. Pune-ți baza în tine, pentru că toți ceilalți au alte treburi. Pot apărea și câteva neplăceri pe parcursul zilei.

    TAUR

    Focusează-te astăzi pe relația cu persoana iubită și familia. Distracția este în toi, starea de bine domnește în fundalul cotidian, așa că profită de toate acestea.

    GEMENI

    Fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viaţă iţi vor da peste cap planurile. Solicitările din partea colaboratorilor sunt mari și greu de ţinut în frâu.

    RAC

    Este o agitaţie continuă în jurul tău, şi oricât ai dori să eviți contactul cu ceilalți, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să te țină de vorba pe diverse teme.

    LEU

    Astăzi nu stai bine cu nervii. Aștepți una sau mai multe sume de bani pe care ți le-ai calculat la virgulă, însă ce primeșți nu este conform așteptărilor.

    FECIOARĂ

    Este greu să te adaptezi evenimentelor zilei și unui ritm impus de ceilalți. Îți dorești ceva mai multă intimitate, discreție și mai ales timp și energie de a te ocupă numai de tine.

    BALANŢĂ

    Ziua este favorabilă meditației profunde la diverse concepții, idei, relații sau situații în care ești implicat. Eforturile depuse în ultima vreme își arată roadele muncii, iar rezultatul este unul fabulos.

    SCORPION

    Nemulțumirile financiare îți induc o atitudine nepotrivită față de șefi, dar și față de orice persoană care îți iese în cale.

    SĂGETĂTOR

    Posibil să-ți displacă multe lucruri la serviciu, în relațiile colegiale, cele cu șefii sau vizavi de poziția și imaginea ta la muncă. Ambiţia işi spune cuvântul în ceea ce te priveşte.

    CAPRICORN

    Se pare că îți vei revizui unele idei, concepții, poate chiar filozofii de viață îmbrățișate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenței îți vin informații prețioase, care vrei nu vrei, te conduc spre formularea unor observații și concluzii cu totul noi.

    VĂRSĂTOR

    Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii, vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informații deosebite legate de veniturile obținute la un loc de muncă.

    PEŞTI

    Colaborărilor ar trebui să le acorzi atenție. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relația cu partenerul de viață.

    STIRI RECENTE

    NU RATA