34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Imagini de la înmormântarea lui Costel Corduneanu!

    În urmă cu puțin timp, cortegiul funerar al lui Costel Corduneanu a plecat de la restaurantul unde a avut loc, timp de trei zile, priveghiul fostului luptător.

    Update: 15:10

    S-a terminat slujba de înmormântare a lui Costel Corduneanu. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru pachetele oferite de familia îndoliată.

    Update 14:57

    Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu, acolo unde sutele de oameni veniți să îl conducă pe ultimul drum l-au aplaudat minute în șir.

    Update: 14:50

    S-a terminat slujba din capela bisericii, iar în aceste momente, sicriul este mutat spre locul de veci. Aleile cimitirului au devenit neîncăpătoare pentru sutele de oameni care au venit să își ia rămas bun de la Costel Corduneanu.

    Update: 13:47

    Cortegiul funerar a ajuns la cimitir și în aceste momente sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu este cărat pe brațe către slujbă.

    Știrea inițială

    Cortegiul funerar va parcurge un traseu de aproape o oră, timp în care se va opri în zona Triunalului din Iași, acolo unde se află și casa în care Costel Corduneanu și-a petrecut ultima parte a vieții. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Eternitatea din Iași, iar slujba de înmormântare va fi ținută de un stabor format din 12 preoți.

    (Te-ar putea interesa și: CUM ARATĂ CRUCEA ȘI PIATRA FUNERARĂ A LUI COSTEL CORDUNEANU! MESAJ EMOȚIONANT! )

    AVMNews.ro vă va ține la curent cu cele mai noi informații și imagini de la eveniment.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA