34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cei mai temuți interlopi din România prezenți la priveghiul lui Costel Corduneanu!

    Frații Nuțu și Sile Cămătaru, Clanul Sportivilor, Clanul Faraonilor, Nelson Mondialul, Dan Bursuc și alte nume grele din România au fost prezente în ultima seară de priveghi pentru Costel Corduneanu.

    Încă de după amiază cei mai cunoscuți oameni din România au venit să își ia rămas bun de la fostul campion de lupte, Costel Corduneanu. Sala restaurantului ”La Castel” a devenit neîncăpătoare pentru sutele de persoane și sutele de coroane și buchete de flori aduse la căpătâiul lui Costel Corduneanu.

    (Te-ar putea interesa și: SCANDAL LA PRIVEGHIUL LUI COSTEL CORDUNEANU!)

    Cei care l-au cunoscut și iubit pe Costel Corduneanu i-au adus coroane care mai de care mai impresioante, coroane în formă cruce de peste 2 metri înălține, coroane din cale de peste 3 metri, toate cu flori albe sau roșii.

    Familia îndoliată a pregătit pentru toți cei prezenți la eveniment, mai mulți berbeci la proțap, carne de porc și sute de meniuri care mai de care mai savuroare.

    Înmormântarea va avea loc în doar câteva ore, iar AVMNews.ro vă va ține la curent cu cele mai noi informații și imagini de la eveniment.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA