19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 18 aprilie! Gemenii intră în afaceri.

    Berbec

    Pui relațiile cu familia pe primul loc. Vă faceți planuri pentru o escapadă la mare sau la munte.

    Taur

    Ați rămas în urmă cu treburile din casă, așa că vă hotărâți să faceță curățenie, ba chiar să și reamenanjați puțin.

    Gemeni

    Este momentul ideal să intrați în afaceri, ba chiar să vă deschideți propriu business. Apar oportunități majore pe plan fianciar.

    Rac

    Vreți, nu vreți, cumpărăturile pentru casă vă pun la cheltuială, așa că ieșiți să vă înnoiți și să vă aproviționați cu cele necesare.

    Leu

    Aveți o stare de melancolie, așa că toți cei din jurul dumneavoastră încearcă să vă înveselească. Spre seară ieșiți la o scurtă plimbare.

    Fecioară

    Oboseala începe să își spună cuvântul, așa că este momentul ideal să vă relaxați din plin, să vă puneți un film sau să citiți o carte bună.

    Balanță

    Începeți să pioritizați munca, iar toți cei din jurul dumneavoastră să vusțin în alegerea făcută. Aveți grijă cu cine interacționați căci pot apărea persoane cu intenții mai puțin curate.

    Scorpion

    Începi să fii din ce în ce mai apropiat la locul de muncă, iar asta îți aduce atât atenția de care ai nevoie cât și o posibilă mărire de salariu.

    Săgetător

    Începeți să investiți din ce în ce mai mult în educația dumneavoastră fie că vorbim despre cursuri de specialitate, fie înveți prin practică.

    Capricorn

    Apar cheluieli neprevăzute, fie o datorie mai veche de care ați uitat, fie câteva facturi importante.

    Vărsător

    Apar tensiuni în viața de cuplu, dar pe care le puteți rezolva printr-o discuție liniștită la o cină romantică sau o plimbare în oraș.

    Pești

    Problemele de sănătate nu vă mai dau pace, așa că decideți că este momentul să vă adresați personalului calificat pentru investigații de specialitate.

    STIRI RECENTE

    NU RATA