35.3 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    BĂRBAT UCIS PE ȘINA DE CALE FERATĂ LA IAȘI

    Un eveniment tragic a avut loc astazi 18 aprilie, in zona Nicolina. Un barbat a fost lovit de trenul Iasi-Barlad. Bărbatul se afla sub tren in stare de inconștiență la sosirea salvatorilor. In ciuda eforturilor  medicilor de a ii salva viața, acesta s-a stins.

    Mecanicul de locomotivă a fost cel care a apelat de indată numarul de urgență 112. Pompierii sosiți la fața locului cu mai multe autospeciale de stingere și descarcerare împreună cu un echipaj de ambulanță, sosiți la fața locului au descoperit bărbatul aflat sub tren.

    Bărbatul se afla in stare de inconștiență, fiind stabilizat și transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași de catre echipajul medical. Acesta a ajuns in sectie de Primiri Urgențe, cu fracturi multiple, care au condus la decesul acestuia, in ciuda eforturilor depuse de către medici. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor in care s-a produs accidentul.

    (Citește și: INUNDAȚIE DE PROPORȚIE PE STRĂZILE DIN IAȘI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA