19.9 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    CAZ ȘOCANT IN BUCUREȘTI! O FEMEIE A INCERCAT SA IȘI OMOARE SOȚUL!

    În data de 17.04.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus reținerea unei inculpate în vârstă de 50 de ani, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

    În noaptea de 27-28.03.2024, în timp ce se afla în domiciliul situat în mun. București, sector 6, inculpata (în vârstă de 50 de ani) și-a agresat fizic soțul (în vârstă de 52 de ani), cu intenția de a-i provoca decesul, lovindu-l cu un cuțit de bucătărie în zona corpului și a capului, provocându-i mai multe leziuni traumatice, constând în multiple plăgi situate la nivelul capului, umărului, toracelui și brațului drept. Examinarea medico-legală a victimei a stabilit, cu titlu preliminar, că plăgile de la nivelul toracelui au pus în primejdie viața victimei. Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar în prezent este în afara oricărui pericol.

    Ce au stabilit anchetatorii?

    Cercetările au stabilit că agresiunile au avut loc în prezența fiului de 16 ani al cuplului, care a intervenit pentru oprirea inculpatei. Inculpata a fost depistată la fața locului de polițiștii care au intervenit în dimineața zilei de 28.03.2024, ora 00:18, însă având în vedere istoricul medical psihiatric, aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, de unde a fost externată la data de 17.04.2024.

    Ce au precizat autoritățile?

    ,,Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale  procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” ,precizează IPJ

    Citește și: Păcănelele sunt interzise in localitățile mici!

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA