30.6 C
București
marți, iulie 9, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Soacra cetățeanului turc, declarații uluitoare!

    Cetățeanul turc care a omorât-o pe Mirela, femeia găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița a ajuns la casa fostei soacre, acolo unde fac reconstituiri din ziua crimei.

    Anchetatorii au reușit să intre în casa femeii cu un mandat de percheziție, după ce la două zile de la crimă ar fi venit în vizită la fosta soacră. Acolo se presupune că ar fi ascuns câteva probe cheie din dosarul crimei.

    (Te-ar putea interesa și: TURCUL CARE A TRANȘAT-O PE FEMEIA GĂSITĂ PE CÂMP, ÎN LACRIMI ÎN FAȚA PROCURORILOR!)

    Soacra cetățeanului turc, declarații uluitoare!

    Fosta soacră a declarat că nu îl mai văzuse de ceva vreme, dar că vizita acestuia ar fi fost pentru a rezolva niște probleme cu niște acte. Bărbatul i-a spus că ar urma să facă un drum lung. De asemenea, femeia a mai spus și că nu îi vină să creadă că bărbatul care a fost căsătorit cu fiica acesteia este un criminal. De asemenea ea nu știa nici că ar fi avut probleme cu agresivitatea, sau tulburări comportamentale.

    (Vezi și: FAMILIA MIRELEI, TÂNĂRA TRANȘATĂ DE CETĂȚEANUL TURC VREA SĂ I SE MĂREASCĂ PEDEAPSA. BĂRBATUL AR PUTEA PRIMI 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE.)

    Zilele acestea, specialiștii îl vor supune pe cetățeanul turc mai multor teste. Aceștia vor să confirme dacă are într-adevăr probleme de tulburare comportamentală și urmează un tratament. Mai mult, bărbatul le-a declarat anchetatorilor cu lacrimi în ochi că nu ar fi comis crima în mod intenționat, ci din cauza faptului că nu a mai urmat tratamentul.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA