19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Horoscop 17 aprilie 2024! Află ce ți-au pregătit astrele

    Berbec

    După săptămâni bune în care ați fost ocupat, în sfârșit aveți timp pentru dumneavoastră și relația de cuplu. Spre seară ieșiți în oraș, sau vă plimbați așa cum o făceați odinioară.

    Taur

    Încă vă gândiți ce destinație să alegeți pentru weekendul care vine. Vremea vă dă însă planurile peste cap și sunteți nehotărât.

    Gemeni

    Este o zi ideală pentru a vă relaxa.  Vă puneți muzică și vă ocupați de dumneavoastră așa cum nu ați mai făcut-o în ultimul timp.

    Rac

    Vi se propune să vă ocupați de un nou proiect la muncă. Sunteți extrem de devotat, iar acest lucru vă adduce un plus în fața șefului.

    Leu

    După o perioadă în care ați reușit să puneți câțiva bani deoparte, apar câteva cheltuieli neprevăzute, sau poate cineva vă cere împumut o sumă de bani.

    Fecioară

    Copiii vă solicită la maximum, așa că veți plănui o ieșire în parc sau o plimbare împreună cu toată familia. Simțiți nevoia de o pauză.

    Balanță

    Primiți o veste bună de la un posibil contract pe care îl vânați de ceva timp. Este momentul ideal să renegociați și suma pe care o veți cere.

    Scorpion

    Progresați în procesul de autocunoaștere și sunteți mai hotărât ca oricând să vă puneți pasiunile pe primul pas, lucru care nu e pe placul tuturor din jurul dumneavoastră.

    Săgetător

    Ar fi bine să faceți o programare la un medic deoarece durerile pe care le aveți de ceva timp nu vă dau pace și riscați o complicație.

    Capricorn

    Deși v-ați făcut planuri pentru finalul săptămânii, apar câteva probleme la muncă  pe care trebuie să le rezolvați cât mai urgent.

    Vărsător

    Vă întâlniți cu cineva pe care nu l-ați mai văzut de ceva vreme și este momentul ideal să depănați amintiri, poate să reluați chiar și legătura.

    Pești

    Sunteți tot mai mult pe gânduri și așteptați vești de la o persoană dragă, care întârzie să apară.

    STIRI RECENTE

    NU RATA