19.8 C
București
duminică, octombrie 6, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    HOROSCOP 16 APRILIE 2024! AFLĂ CE ȚI-AU REZERVAT ASTRELE

    Berbec

    Se anunță a fi o zi plină de realizări pentru nativii zodiei Berbec. Se anunță vremui bune din punct de vedere financiar, însă munca vă ocupă mai tot timpul, așa cărelația cu partenerul de cuplu s-ar putea să necesite mai multă atenție din partea dumneavoastră.

    Taur

    Primiți vești de la o rudă sau o cunoștință cu care nu v-ați mai văzut de mult timp. Începeți să planificați încă de pe acum o scurtă vacanță cu partenerul sau familia.

    Gemeni

    Oboseala își pune amprenta asupra sănătății dumneavoastră. Ar fi bine să luați o pauză, să încercați să vă faceți timp și pentru dumneavoastră, poate chiar să vă răsfățați la un salon sau departe de aglomerația urbană.

    Rac

    Sunteți într-o formă de invidiat. Este posibil ca devodamentul pe care îl arătați în ultimul timp la muncă să vă aducă chiar și o mărire de salariu sau o promovare pe un post pe care vi-l doreați de mult timp.

    Leu

    Dragostea vă apare în cale. După mult timp în care v-ați căutat alinarea în sfărșit apare persoana potrivită pentru dumneavoastră. Începeți să simțiți fluturi în stomac și să fiți mai fericit.

    Fecioară

    Prietenii plănuiesc să vă scoată din confortul casei în weekend, dar sunteți indecis. S-ar putea ivi o ieșire romantică în doi, sau o vacanță surpriză.

    Balanță

    Ar fi bine să vă îndreptați atenția către partenerul de cuplu. În ultimul timp v-ați axat mai mult pe muncă, iar acest lucru se simte în relația de cuplu care devine din ce în ce mai tensionată.

    Scorpion

    Este momentul ideal pentru a face câteva cursuri într-un domeniu care vă atrage de mult timp, sau să vă continuați studiile. Spre finalul zilei aveți parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

    Săgetător

    Este posibil să pierdeți o sună importantă de bani, sau un proces în care sunteți implicat de ceva timp. Ar fi timpul să vă canalizați energia pe persoana iubită și să petreceți cât mai mult timp cu aceasta.

    Capricorn

    Încăpățânarea își spune cuvântul așa că intrați într-o discuție contradictorie cu șeful care v-ar putea aduce câteva ore de muncă în plus, sau chiar ture suplimentare.

    Vărsător

    Primiți o veste bună pe care o așteptați de mult timp, fie că este vorba despre o cerere în căsătorie sau un nou membru în familia dumneavoastră. Lucurile par să meargă din ce în ce mai bine.

    Pești

    Zilele acestea sunteți într-o relaxare totală, profitați din timp de timpul pe care îl aveți și poate chiar schimbați ceva în decorul casei sau faceți cumpărături pentru a renova locuința.

    STIRI RECENTE

    NU RATA