10.3 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cine e iubita lui Henry Cavil? Cum l-a cucerit Natalie Viscuso.

    Henry  Cavill și Natalie Viscuso au anunțat că vor deveni părinți, dar puțini știu cine e iubita lui Henry Cavil. Blondina îi va dărui actorului primul copil.

    (S-ar putea să îți placă: HENRY CAVILL VA DEVENI TĂTIC! ACTORUL DIN ”SUPERMAN” ESTE ÎN CULMEA FERICIRII.)

    Blondina, în vârstă de 34 de ani, nu este deloc străină de lumea mondenă, ea fiind directoarea unei televiziuni cunoscute. Mai mult, în urmă cu aproape 20 de ani, Natalie și-a încercat norocul și în fața camerelor de filmat. Iubita actorului a participat în emisiunea ”My Super Sweet 16”, de la MTV. În descrierea episodului în care ș-a făcut apariția iubita actorului era descrisă ca fiind o fetiță răsfățată care se plimba cu mașinile de lux ale tatălui său.

    Natalie Viscuso, iubita lui Henry Cavill. Sursa foto: instagram.com/ Natalie Viscuso

    Cum s-au cunoscut Henry Cavill și iubita lui

    Cei doi viitori părinți s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, Natalie fiind  vicepreședinte al studiourilor de televiziune Legendary Entertainment. Studiourileau fost în spatele producției filmelor lui Henry Cavill precum ”Man of steel” și ”Enola Holmes”.


    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]!

    STIRI RECENTE

    NU RATA