15.6 C
București
joi, septembrie 19, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Andrei Năstac, victorie spectaculoasă prin ,,accidentare,, și un anunț de ultimă oră!

    Andrei Năstac a obținut o victorie spectaculoasă prin ,,accidentarea adversarului,, în mai puțin de 30 de secunde, împotriva bulgarului, Galin Bekyarov.

    Meci cu sala plină

    Andrei a fost reușit să umple sala de oameni, fiind Main-eventul serii! Sute de spectatori și fani ai sportului de contact, sportivi de performanță printre care s-au numărat, Claudiu Bădoi cât și Tolea Ciumac, au așteptat cu nerabdare meciul serii dintre Andrei Năstac și Galin Bekyarov.

    (Te-ar putea interesa și: Andrei Năstac intră în arena Cobzaru Fight Championship! Se anunță un meci cutremurător!)

    Andrei Năstac a dominat ringul ,,Cobzaru Fight Championship: Bătălia Pugiliștilor,,. Pregătirea, seriozitatea și munca depusă și-au spus cuvântul, din nou, în fața bulgarului Galin Bekyarov.

    Andrei și-a făcut apariția în ring, ținând-o în brațe pe fetița lui, Eveline, căreia i-a și dedicat victoria.

    Campion în mai puțin de 30 de secunde

    Odată urcat în ringul ,,Cobzaru Fight Championship: Bătălia Pugiliștilor,, Andrei Năstac a avut nevoie doar de o singură lovitură pentru a câștiga trofeul serii.

    În urma meciului, bulgarul Galin Bakyarov s-a ales cu o accidentare serioasă, posibil cu o fractură de mandibulă, forța lui Andrei Năstac spunându-și cuvântul.

    Anunțul de ultimă ora! Provocare acceptată!

    După terminarea meciului, promotorul Galei ,,Cobzaru Fight Championship,, a urcat în ring pentru a anunța următoarea gală, totodată, provocând un nou adversar pentru Andrei Năstac.

    Gabriel Cobzarul l-a provocat pe Tolea Ciumac, la un meci de Bare Knukle împotriva lui Andrei Năstac. Tolea nu a stat pe gânduri, urcând de îndată în ring, și acceptând provocarea.

    Tolea Ciumac i-a transmis un mesaj lui Andrei Năstac: ,, Suntem prieteni înaintea meciului, în ring suntem adeversari! De abia aștept să îți rup nasul!,,

    Răspunsul lui Andrei a fost pe măsura: ,,Ești mai mare decât mine, te respect, vă promit tuturor un meci pe bune și bătaie adevărată!,,

    Următorul meci

    Următorul meci al lui Andrei Năstac urmează să fie anunțat în perioada următoare.

    (Te-ar putea interesa și: Andrei Năstac! Drumul către victorie în Bare Knuckle Boxing!)

    STIRI RECENTE

    NU RATA