18.3 C
București
miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Andrei Năstac intră în arena Cobzaru Fight Championship! Se anunță un meci cutremurător!

    Andrei Năstac, un temut luptător în Bare Knuckle Boxing la nivel mondial, luptă pe 18 septembrie, la Sala Polivalentă din București, într-un meci spectaculos împotriva bulgarului Galin Bakyarov.

    Gala se anunță a fi una incendiară, aducând în ring o serie de meciuri intense, inclusiv mult așteptata revanșă dintre Bili Mustafa și Marian Bratu.

    Andrei Năstac, urcă din nou în ring!

    Pe 18 septembrie, la Sala Polivalentă din București, Andrei Năstac, intră în ring pentru a-și continua ascensiunea impresionantă în Bare Knuckle.

    Înfruntarea sa cu bulgarul Galin Bakyarov este așteptată cu nerăbdare de fanii sporturilor de contact, promițând un meci cutremurător.

    Andrei Năstac este o figură emblematică în lumea Bare Knuckle, devenind al patrulea român care s-a remarcat la nivel mondial în această disciplină.

    Cu o carieră impresionantă, Andrei Năstac a debutat triumfal în liga mondială Bare Knuckle Boxing, consolidându-și rapid poziția printre giganții sportului.

    Un palmares impresionant și o determinare de neînvins

    Pe lângă performanțele sale în BKB, Andrei Năstac deține șase titluri de Campion Național în MMA, titlul de Vicecampion Mondial în Kempo și o vastă experiență în liga ProMMA, cu două victorii și două înfrângeri.

    Aceste realizări impresionante evidențiază nu doar talentul său natural, ci și dedicarea și munca intensă pe care le investește în sport.

    Cu un palmares remarcabil și o determinare de fier, Andrei Năstac promite să aducă mândrie României prin performanțele sale, pentru meciul din data de 18 septembrie, Andrei dedicăndu-si timpul in exclusivitate antrenamentului si pregătirii intense.

    Andrei Năstac VS Galin Bakyarov

    Andrei Năstac

    • Înalțime – 1.86
    • Greutate – 121
    • Vârstă – 28
    • Țară – România

    Galin Bakyarov

    • Înalțime – 1.81
    • Greutate – 110
    • Vârstă – 31
    • Țară – Bulgaria

    Cobzaru Fight Championship: Bătălia Pugiliștilor

    Gala din 18 septembrie va oferi nu doar meciuri captivante, ci și un spectacol artistic, devenind un eveniment de referință pentru toți fanii sporturilor de contact.

    Gala Cobzaru Fight Championship din 18 septembrie promite să fie un eveniment spectaculos, plin de momente de neuitat.

    Main event-ul serii este Andrei Năstac, pregătit și hotărât să adauge o nouă victorie de succes în cariera sa. Cu toate că meciul a suferit o modificare a datei, biletele puse in vânzare se vând pe bandă rulantă.

    Biletele pot fi achiziționate chiar de la Sala Palatului, inclusiv in ziua meciului.

    (Te-ar putea interesa și: Andrei Năstac! Drumul către victorie în Bare Knuckle Boxing!)

    STIRI RECENTE

    NU RATA