6.9 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Tragedie la scăldat în Timișoara! Un tată s-a înecat încercând să-și salveze fiica

    Astăzi, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost alertați cu privire la un incident tragic petrecut în râul Timiș, între localitățile Giroc și Urseni.

    Potrivit informațiilor, o fetiță de 6 ani ar fi intrat în apă și a început să dea semne că se îneacă. Tatăl acesteia, în vârstă de 35 de ani, a sărit în ajutorul ei, dar din nefericire, ambii au fost trași de curenți și nu au mai reușit să ajungă la mal.

    Martorii prezenți, printre care se aflau și mama fetiței și fratele mai mic al acesteia, au auzit strigătele disperate ale femeii care cerea ajutor și au intervenit.

    Din păcate, când cei doi au fost scoși din apă, tatăl era deja prins în crengi, iar fetița plutea cu fața în jos la un metru distanță de acesta.

    Echipele de intervenție sosite la fața locului au încercat manevre de resuscitare, însă, a fost declarat decesul bărbatului. Fetița, care a răspuns la resuscitare și avea puls, a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

    Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

    (Te-ar putea interesa și: Nicu Covaci a murit! Care a fost cauza decesului!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA