16.7 C
București
duminică, septembrie 15, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Amendă record pentru un șofer din Iași!

    Un șofer din Iași a fost sancționat de judecători cu o amendă memorabilă. Deși anterior fusese condamnat cu suspendare pentru o infracțiune rutieră, a recidivat.

    La a doua întâlnire cu magistrații, aceștia i-au aplicat o amendă de 200.000 de lei, stabilită în funcție de situația sa materială.

    Bărbatul fusese condamnat cu suspendare în primăvara anului 2020, după ce a refuzat prelevarea de probe biologice într-un incident petrecut pe o stradă din oraș.

    El a urcat pe trotuar și, revenind pe carosabil, a lovit un autoturism parcat pe sensul opus. După impact, nu a oprit, fiind urmărit de proprietarul mașinii avariate, care a reușit să-l blocheze în fața unui magazin.

    A spus că intenționa să mute mașina.

    La un an distanță, după un incident, individul a fost prins șofând, deși avea permisul anulat.

    Se pare că a fost implicat într-un conflict cu proprietarii unui magazin din apropiere, care l-au amenințat că îi vor incendia casa și mașina.

    El a invocat această situație pentru a justifica decizia de a conduce, dar judecătorii au considerat explicația „puerilă”, deoarece incidentul cu vecinii avusese loc cu cel puțin trei ore înainte de a se urca la volan.

    (Te-ar putea interesa și: Reținuți pentru amenințare și distrugere! S-a întâmplat în Bacau!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA