18.3 C
București
miercuri, septembrie 18, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Percheziții în mai multe orașe din România! Zeci de contrabandiști in vizorul DIICOT!

    Polițiștii și procurorii desfășoară joi percheziții în județele Buzău, Galați, Ilfov și Tulcea, precum și în București, la locuințele și spațiile utilizate de 27 de persoane suspectate de contrabandă cu țigări.

    ”La data de 1 august 2024, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pun în executare 30 de mandate de percheziţie în Buzău, Bucureşti, Galaţi, Ilfov şi Tulcea, la locuinţele şi spaţiile utilizate de 27 de persoane.

    Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării”, a transmis, joi, IPJ Buzău.

    Conform sursei citate, începând din 2023, persoanele implicate, cu vârste cuprinse între 23 și 70 de ani, ar fi deținut și comercializat țigarete „fără marcaje sau cu marcaje necorespunzătoare sau false, depășind limitele legale”.

    (Te-ar putea interesa și: Teroare pe șoselele din Buzău: Un șofer a fost aproape de a provoca o tragedie! VIDEO!

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA