16.7 C
București
duminică, septembrie 15, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Misterul morții lui Andrei Versace! Dovezile care sugerează că nu a decedat „în mod natural”

    Dosarul decesului lui Andrei Versace, în vârstă de 37 de ani, a fost examinat de profilerul Mihaela Brooks. La aproape două săptămâni de la descoperirea corpului său neînsuflețit în locuința din București, cauza decesului nu a fost încă stabilită.

    Andrei Pîrvan (Versace), în vârstă de 37 de ani, a fost găsit decedat într-o locuință închiriată din Sectorul 1 al Bucureștiului pe 20 iulie 2024. Pe 24 iulie 2024, familia și apropiații l-au condus pe ultimul drum.

    La aproape două săptămâni de la confirmarea decesului, cauza oficială a acestuia nu a fost încă stabilită. Necropsia a fost efectuată, dar raportul oficial nu a fost încă întocmit.

    Dosarul decesului tânărului a fost examinat de profilerul criminal Mihaela Brooks

    În cazul lui Andrei Pârvan, profilerul Mihaela Brooks nu este încă pregătită să tragă concluzii definitive. De asemenea, nu există un raport oficial al decesului care să poată fi consultat.

    Profilerul afirmă că acest caz „este mai complicat decât pare” și că sunt aspecte care nu se leagă.

    „Oricum, cazul e mult mai complicat decât pare. Cred că sunt detalii care se bat cap în cap, sau pe baza cărora se trage în mod eronat concluzia că acest băiat a murit ”de moarte bună”. E posibil să fie așa, dar să nu ne grăbim. Atât timp cât moartea este considerată suspectă, anchetatorii nu au voie să excludă niciuna dintre variante”, a precizat profilerul Mihaela Brooks.

    Ce declară profilerul Mihaela Brooks despre decesul lui Andrei Versace

    Profilerul Mihaela Brooks a explicat că există două categorii de cauze ale decesului: naturale și nenaturale. Moartea violentă, considerată nenaturală, implică un factor extern și poate fi rezultatul unei sinucideri, unei crime sau unui accident.

    De asemenea, există posibilitatea ca motivul decesului să rămână nedeterminat, în cazul în care medicii legiști nu reușesc să identifice cauza precisă.

    Anchetatorii ar fi renunțat la percheziția informatică, deși aceasta este esențială, în special în cazul victimelor cu legături cu lumea interlopă. În plus, profilerul Mihaela Brooks subliniază un alt detaliu important: ,,ușa apartamentului era încuiată pe interior”.

    „Cred că aceasta este o mare greșeală. Având în vedere că vorbim despre o persoană cu probleme legate de dependența de droguri, este esențial să investigăm amănunțit situația. Lipsa drogurilor sau a ambalajelor – acele punguțe caracteristice – ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru anchetatori, nu un motiv pentru a abandona căutarea de dovezi,” a adăugat Mihaela Brooks.

    (Te-ar putea interesa și: Tudor Duma, dealer-ul lui Vlad Pascu a primit o condamnare redusă după ce a spart farmacia spitalului Floreasca!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA