16.8 C
București
joi, septembrie 19, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Teroare pe șoselele din Buzău: Un șofer a fost aproape de a provoca o tragedie! VIDEO!

    Un șofer în căutare de adrenalină a fost la un pas de a provoca un accident mortal pe o șosea din Buzău, care ar fi putut distruge o familie.

    Teroare pe șoselele din Buzău din cauza unui șofer imprudent, care conduce haotic și a fost aproape de a provoca un accident grav.

    În goana după adrenalină sau din pură inconștiență, acesta a fost pe punctul de a răsturna de pe carosabil autoturismul în care se afla o familie, pe un viaduct din zona barajului Siriu.

    Incidentul a fost filmat de bărbatul aflat la bordul autoturismului, care a rămas șocat de faptul că a fost la un pas de a fi lovit de șoferul imprudent.

    Înregistrarea, postată pe rețelele de socializare, a adunat peste 2000 de aprecieri. În imagini se vede cum bărbatul a reușit să vireze la timp, evitând astfel o tragedie.

    Din păcate autoritățile au declarat că nu pot lua măsuri, decât dacă îl prind în fapt pe respectivul șofer. Cu toate acestea, din punct de vedere legal, se pot aplica sancțiuni și în baza imaginilor video.

    (Te-ar putea interesa și: Incendiu forestier în localitatea Iclandu Mare! S-a întâmplat în Mureș! FOTO!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA