16.8 C
București
joi, septembrie 19, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Incendiu intr-un parc auto din Craiova! Mai multe mașini afectate! VIDEO

    Un incendiu de vegetație a izbucnit astăzi în zona unui parc auto din Craiova, provocând daune semnificative. Flăcările s-au extins rapid și au cuprins mai multe mașini parcate, generând o situație de urgență la fața locului.

    Incendiul a afectat grav mai multe autovehicule din parc, producând pagube materiale considerabile. Flăcările intense și fumul dens au fost vizibile de la mare distanță, provocând panică în rândul locuitorilor din zonă și al proprietarilor de mașini.

    Deocamdată, autoritățile nu au reușit să determine cauza exactă a incendiului. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a investiga circumstanțele care au condus la izbucnirea flăcărilor.

    Martorii oculari au relatat cum focul s-a extins rapid din zona de vegetație uscată către parcul auto.

    „Am văzut cum flăcările s-au răspândit cu o viteză uimitoare. Mașinile au început să ardă și fumul a devenit foarte dens. A fost o situație foarte înfricoșătoare,” a declarat un localnic care a asistat la incident.

    Nu au fost raportate victime umane până la acest moment.

    (Te-ar putea interesa și: Accident rutier grav pe DN 7 în Vețel! Trei persoane grav rănite! VIDEO!

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA