30 C
București
miercuri, septembrie 4, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Andrei Năstac! Drumul către victorie în Bare Knuckle Boxing!

    BKB implică lupte de full-contact în care luptătorii se confruntă fără mănuși, utilizându-și mâinile goale pentru a lovi.

    Spre deosebire de boxul tradițional, BKB testează abilitățile și rezistența fizică a luptătorilor într-un mod direct și fără restricții. Lipsa mănușilor în acest sport adaugă un nivel suplimentar de risc și intensitate, făcând fiecare lovitură deosebit de dură.

    Andrei Năstac, al 4-lea român în BKB

    Andrei Năstac este al patrulea român din lume care se bate in BKB.

    Ionel Rayko Levitchi este primul român din lume care a intrat în Bare Knuckle Boxing în 2017, urmat de Florin Lupu, Conan Barbaru și Andrei Năstac.

    Andrei Năstac este un sportiv român, care se antrenează la Clubul Sportiv Preda Fight Club, antrenat în București de către Eugen Preda, cât și în Londra, antrenat de către Adrian Preda.

    Debutul lui Andrei Năstac în Bare Knuckle Boxing

    Andrei Năstac a debutat în Bare Knuckle Boxing pe data de 25 Noiembrie 2023, luptând în BKB: 35, organizat în Londra, caștigând prin KO meciul împotriva lui Tony Barratt, care avea un palmares de 3 Victorii – 1 Înfrângere.

    Fanii Bare Knuckle au rămas uimiți de debutul spectaculos al lui Andrei, șocănd fanii sportului prin câstigarea meciului prin KO, Tony Barratt find un nume foarte sonor în lumea sportului de contact.

    Simțind gustul victoriei, acest lucru l-a motivat pe Andrei să continue drumul în BKB, al doilea meci urmând pe data de 27 Ianuarie 2024 in gala BKB: 36 impotriva lui George Taylor, un adversar periculos datorita diferenței considerabile de greutate, forță cât și înalțime. Deși meciul a avut un start promițător din partea lui Andrei, acesta a fost nevoit să părăsească meciul în a doua repriză din cauza unei accidentări.

    Pregătit pentru următorul meci!

    Intr-un interviu în exclusivitate pentru AVMNews.ro, Andrei Năstac a declarat că este intr-o formă maximă, este pregătit pentru următorul meci, iar victoria o va dedica fetiței lui, Eveline!

    ,,Iubesc acest sport! Face parte din mine! Prietenii și familia mă susțin în tot ceea ce fac, mai ales soția mea, care merge peste tot cu mine, este prezentă la fiecare meci. Dacă voi câștiga acest meci, voi dedica victoria fetiței mele Eveline Ioana! ,,

    ,,Când am debutat in Bare Knuckle, am fost uimit de susținerea publicului. M-a aplaudat o sală intreagă. Au venit români din toată Anglia să mă vadă. Prietenii au fost mereu lângă mine, m-au susținut, colegii de la Preda Fight din Anglia la fel. Antrenorii mei, Adrian Preda și Eugen Preda, mă susțin! Avem o relație extraordinară si vreau să le mulțumesc pentru tot! ,,

    ,,Imi doresc să ajung campion mondial in Bare Knuckle! Imi place foarte mult de Mike Perry! Îmi doresc să iau centura mondială! Vreau să mă bat pentru titlul mondial! ,, a declarat Andrei Năstac.

    Andrei Năstac este gata de bătaie! Nu refuză pe nimeni!

    Pentru următorul meci adversarul nu a fost încă stabilit! Andrei a fost refuzat pana acum de câtiva luptători din BKB.

    Andrei a început pregătirea din luna Aprilie, dedicându-se în totalitate pentru a ieșii invingător! Lumea sportului nu este apeciată in România din păcate, și trebuie să faci foarte multe sacrificii ca sportiv, pentru a ajunge la un nivel de performanță. Este foarte ușor să ajungi sus, insă este foarte greu să te menți acolo.

    Următorul meci in gala BKB are loc in data de 18 Iulie 2024 la Beraria H, în București, iar Andrei Năstac este Mainevent-ul serii.

    Adversarul lui Andrei Năstac va fi anunțat in scurt timp!

    Poți achiziționa bilet de AICI

    STIRI RECENTE

    NU RATA