32.5 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Ultima oră! Un medic de la Spitalul Fundeni a amenințat un șofer cu pistolul! În mașină avea două arme și o macetă!

    Un incident șocant a avut loc astăzi în București, unde un medic de la Spitalul Fundeni a fost implicat într-o altercație cu un șofer, pe care l-a amenințat cu un pistol.

    Incidentul a avut loc în jurul orei 12:00, într-o zonă aglomerată a capitalei.

    Potrivit martorilor, medicul a avut o discuție aprinsă cu un alt participant la trafic, care a degenerat rapid. În urma acestei dispute, medicul a scos un pistol și l-a îndreptat către celălalt șofer.

    Potrivit informațiilor, este vorba despre medicul Iftimie Mihai Adrian, în vârstă de 40 de ani, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secția Chirurgie Generală. În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft și o macetă.

    Reacția Spitalului Fundeni

    Reprezentanții Spitalului Fundeni au declarat că sunt șocați de comportamentul medicului și că vor colabora pe deplin cu autoritățile pentru clarificarea situației.

    „Nu tolerăm astfel de comportamente și vom lua măsurile necesare pentru a asigura că personalul nostru respectă normele etice și legale,” a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

    Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a verifica legalitatea deținerii armelor.

    De asemenea, medicul va fi supus unei evaluări psihologice pentru a se determina dacă acesta prezintă un risc pentru siguranța publică.

    (Te-ar putea interesa și: FAMILIE INTOXICATĂ DE O SUBSTANȚĂ ANTIPARAZITARĂ: BĂIAT DE 11 ANI DECEDAT, MAMA ȘI SORA LA SPITAL!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA