30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Familie intoxicată de o substanță antiparazitară: Băiat de 11 ani decedat, mama și sora la spital!

    Polițiștii din Dolj au deschis o anchetă după ce un băiat de 11 ani a murit în ambulanță în drum spre spital, iar anchetatorii au constatat că mama și sora copilului au fost spitalizate din cauza unei posibile intoxicații.

    Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au anunțat că în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii au fost sesizați că un băiat de 11 ani din comuna Gighera a decedat într-o ambulanță, în timp ce aceasta se afla în comuna Teasc.

    ”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul. Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au declarat autoritățile.

    Autoritățile continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-au petrecut evenimentele.

    (Te-ar putea interesa și: INCENDIU ÎN PORTUL TOMIS! UN VAPORAȘ IN FLĂCĂRI! VIDEO!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA