32.5 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Acoperișul unei școli a fost luat de vânt la Comarnic! VIDEO!

    La Comarnic, vijelia a provocat numeroase pagube. Vântul a smuls acoperișul unei școli, care s-a prăbușit peste o casă, iar un frasin a căzut peste o conductă de gaze

    Ploile torențiale au avut consecințe semnificative

    Ploile torențiale și vijelia din noaptea de marți au avut consecințe semnificative. În Comarnic, acoperișul unei școli a fost smuls de vânt.

    Fragmente din lemn și tablă au căzut peste o casă din vecinătate, precum și în curtea altui locuitor.

    „A fost un vânt puternic. A smuls acoperișul de pe Școala Vatra Sat din Comarnic, iar o casă a fost afectată aproximativ 10 – 15%,, a declarat un localnic.

    Primarul orașului ajuns la fața locului

    Suntem la fața locului pentru evaluarea pagubelor și deblocarea drumului de la școală”, a precizat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.

    În Comarnic, de asemenea, un frasin a căzut peste o conductă de gaze în curtea unui locuitor.

    Primarul din Comarnic a menționat că mai multe echipe, inclusiv pompieri, au intervenit prompt pentru a preveni orice incident.

    (Te-ar putea interesa și: ULTIMA ORĂ! UN MEDIC DE LA SPITALUL FUNDENI A AMENINȚAT UN ȘOFER CU PISTOLUL! ÎN MAȘINĂ AVEA DOUĂ ARME ȘI O MACETĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA