19.1 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Timpul de așteptare în vămile din României! Cât asteaptă românii pentru a ieși din țară!

    Mai multe puncte de trecere a frontierei sunt aglomerate luni, cu coloane de autoturisme formându-se la ieșirea din țară, atât la granița cu Ungaria, cât și la cea cu Bulgaria.

    Vama Nădlac

    Conform aplicației online a Poliției de Frontieră, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este la Nădlac II, la ieșirea din România către Ungaria pe autostradă, unde autoturismele așteaptă aproximativ o oră pentru formalitățile vamale.

    La acest punct de frontieră sunt deschise patru benzi de circulație atât la ieșire, cât și la intrarea în țară.

    Aglomerație se înregistrează și la Nădlac I, unde timpul de așteptare pentru ieșirea din țară este de 40 de minute, precum și la Cenad, Turnu, Urziceni și Petea, unde autoturismele așteaptă aproximativ 30 de minute pentru a ieși spre Ungaria.

    Timpul de așteptare la frontieră, Bulgaria

    La granița cu Bulgaria, punctele de trecere a frontierei Giurgiu, Calafat, Negru Vodă și Vama Veche sunt aglomerate, cu un timp de așteptare mediu de 30 de minute.

    Timpul de așteptare la frontieră, Moldova

    Către Republica Moldova, autoturismele care ies din țară prin vama Sculeni așteaptă 40 de minute, iar prin punctul de trecere a frontierei Oancea, aproximativ 30 de minute.

    (Te-ar putea interesa și: CEA MAI PERICULOASĂ PLAJĂ DE PE LITORALUL ROMÂNESC!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA