22.4 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Maria Dragomiroiu a fost în pericol de moarte. Cine a intervenit să o salveze pe cunoscuta artistă

    Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai renumite interprete de muzică populară din România și este solicitată să cânte în diverse locuri datorită popularității sale.

    Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte

    Maria Dragomiroiu a fost invitată în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, unde a abordat diverse subiecte, inclusiv momentul în care a trecut printr-o experiență aproape fatală.

    Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară a povestit că, după ce a participat la o nuntă și a condus înapoi acasă la 4 dimineața, a adormit la volan din cauza oboselii.

    În acel moment critic, Maria Dragomiroiu a simțit prezența mamei sale lângă ea, ceea ce a determinat-o să se trezească imediat.

    Această intervenție a mamei sale a fost crucială pentru a evita un accident grav, deoarece mașina ei era aproape să lovească un copac.

    ”Da câți am străbătut singură. Cred că am făcut eu un milion cu mașina. Eu la volan. De câte ori n-am adormit la volan. De câte ori nu mi-am dat palme că simțeam că adorm…,,

    ”(…) Mi-aduc aminte iar de mama. Odată veneam singură de la o nuntă, nu știu pe unde eram, și eram pe București-Pitești, pe la 4 dimineața că așa s-a nimerit.

    Și am clipit de oboseală și-am și visat în secunda aia, dar am simțit-o pe mama lângă mine (…) dar mama a murit și când am deschis ochii în fața mea era un pom. Deci, nu m-a salvat mama mea?!”, a povestit Maria Dragomiroiu.

    Maria Dragomiroiu a descoperit pasiunea sa încă din copilărie.

    Maria Dragomiroiu a fost atrasă de muzică încă din fragedă copilărie. A plecat din comuna natală și s-a stabilit în București, unde a urmat Liceul „I. L. Caragiale.

    În perioada liceului, Maria Dragomiroiu a concurat în competiția „Floarea din grădină”, dar juriul a ezitat să-i acorde trofeul, deoarece vocea ei era considerată prea similară cu cea a Mariei Tănase.

    Debutul său în industria muzicală a fost marcat de albumul „Floricică de pe coastă”, lansat în 1983, care a înregistrat un succes imens, fiind vândut în peste un milion de exemplare.

    Maria Dragomiroiu și-a început cariera muzicală cântând la un acordeon pe care l-a cumpărat cu banii obținuți din vânzarea țuicii produse de tatăl ei. Ea a explicat că a observat că un coleg mai în vârstă avea un acordeon și nu a încetat să-l ceară tatălui ei până când acesta i-a cumpărat unul și ei.

    Cum și-a cumpărat primul acordeon

    Maria a mai povestit că a lucrat o vară întreagă în piață pentru a strânge suma necesară pentru acordeon. Astfel, au reușit să strângă suficienți bani și pentru a-și acoperi cheltuielile de acasă.

    „Tăticul meu mi-a cumpărat, că mi-am dorit foarte mult, un acordeon cu 12 bași. Am văzut că un coleg de-al meu mai înstărit avea acordeon și nu l-am lăsat pe tăticu până nu mi-a luat.

    Și cum mi l-a luat? Tot prin munca mea… pentru că să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești, să vinzi… țuică, băuturi.

    Eu am muncit o vară întreagă și tăticul meu făcea cea mai bună țuică de prune și mă duceam cu ea la piațetă unde mergeam să o vând.

    Și așa am făcut bani și pentru acordeon, dar și să ne acoperim casa noastră. Asta însemna fericire pentru un copil de la țară”, a spus Maria Dragomiroiu în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

    (Te-ar putea interesa și: TIMPUL DE AȘTEPTARE ÎN VĂMILE DIN ROMÂNIEI! CÂT ASTEAPTĂ ROMÂNII PENTRU A IEȘI DIN ȚARĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA