19.1 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Scandal monstru la concertul Coldplay! Zeci de mii de fani au huiduit minute în șir!

    Babasha, un cunoscut interpret de manele, a fost invitat să cânte la concertul Coldplay pe Arena Națională din București. Cu toate acestea, cei 60.000 de spectatori nu au fost prea încântați de prezența artistului român pe scena destinată trupei britanice, răsplătindu-l cu huiduieli. Din cauza reacțiilor negative, spectacolul a fost întrerupt timp de câteva minute.

    evolta spectatorilor a atins apogeul când manelistul Babasha a declarat că se bucură foarte mult de acest moment și că speră „să spargă niște bariere”. Solistul Chris Martin a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze. La prezentare, Chris Martin a menționat că l-a descoperit pe Babasha în timp ce se plimba prin Centrul Vechi al Bucureștiului și a fost impresionat de „talentele muzicale ale României”.

    Deși la concert, momentul nu a fost primit așa cum s-ar fi dorit, celebra trupă a distribuit momentul pe pagina lor de X.

    (Te-ar putea interesa și: LOREDANA CHIVU, EXECUTATĂ SILIT! VEDETA S-A TREZIT DIN NOU CU EXECUTORII LA UȘĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA