29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Urmărire ca în filme în Maramureș! S-au tras mai multe focuri de armă!

    Urmărire cu focuri de armă în Maramureș: Contrabandiști de țigări prinși de polițiștii de frontieră. Luni seara, doi tineri într-un autoturism fără numere de înmatriculare nu au oprit la semnalul poliției.

    Polițiștii au tras 4 focuri de armă în plan vertical și alte 4 în pneuri. Mașina abandonată a fost găsită la un kilometru distanță, conținând 13 baxuri de țigări ucrainene în valoare de peste 70.000 de lei.

    Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21:15, în localitatea Valea Vișeului, județul Maramureș. Polițiștii de frontieră au oprit pentru un control de rutină un autoturism de teren fără numere de înmatriculare, în care se aflau doi bărbați.

    (Citește și: INCENDIU VIOLENT LA O FABRICĂ DE CĂRBUNI DIN MUREȘ! VIDEO)

    Polițiștii de frontieră au pornit imediat în urmărirea mașinii, găsind-o abandonată la un kilometru distanță, împreună cu cele 13 baxuri de țigări. În urma cercetărilor, s-a descoperit că șoferul și pasagerul erau doi maramureșeni de 24 și 25 de ani. De asemenea, s-a constatat că tânărul de la volan avea permisul de conducere suspendat.

    Atât mașina, cât și cele 6.250 de pachete de țigări, în valoare de peste 73.000 lei, au fost confiscate. Cei doi tineri sunt acum cercetați pentru contrabandă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

    (Te-ar putea interesa și: INVESTIGAȚIE ÎN BRĂILA: FEMEIE DESCOPERITĂ MOARTĂ DUPĂ UN APEL LA 112. POLIȚIȘTII AU AJUNS LA FAȚA LOCULUI, DAR NU AU INTRAT ÎN LOCUINȚĂ)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA