19.1 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Șoșoacă, scandal în jurul unor buletine de vot deja numărate: amenzi și controverse în procesul electoral!

    Senatoarea Diana Șoșoacă a declanșat un incident la secțiile de votare din București, fiind implicată într-un conflict cu jandarmii. Situația a avut loc în fața unei clădiri unde erau depozitate buletine de vot deja numărate, fără suspiciuni de fraudă.

    Șoșoacă a încercat să treacă de cordonul de securitate, fiind împiedicată de forțele de ordine. Conflictul verbal s-a intensificat, iar Șoșoacă a sunat la 112 invocând probleme medicale. Deși nu au existat răniri, jandarmeria a anunțat că vor fi aplicate amenzi în urma acestui incident.

    „Există un circuit al documentelor care este foarte clar reglementat, iar Ministerul de Interne din aceste circuite nu iese. (…) Documentele au ajuns la secțiile de votare. Nu știu ce e în camionul ăla. De unde să știu eu ce e în camionul ăla? (…) Sacii cu voturi au parcurs până la circumscripția electorală și de acolo sunt depozitați la judecătorie sau la tribunal. Evident că niciun tribunal din țară, nicio judecătorie nu are atâtea spații de depozitare pentru a depozita cele 100 de milioane de buletine de vot pe care le-am tipărit pentru acest scrutin și fiecare și-a găsit soluția de a le depozita corespunzător în spații libere în care se poate. Nu pot să le țină în arhiva tribunalului”, a declarat Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanente, la Antena 3.

    (Te-ar putea interesa și: BANI ÎN PLICURI LA SECȚIILE DE VOTARE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA