19.1 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Primar atacat la doar câteva ore după ce a fost declarat învingător, de un adversar supărat!

    În noaptea de duminică, comuna Brăești din județul Buzău a fost martora unor momente tensionate, culminând cu un atac asupra candidatului declarat câștigător. Gheorghe Negoiță, în vârstă de 70 de ani, a fost aproape agresat fizic de un adversar furios, care, conform surselor locale, s-a oprit doar în urma intervenției cetățenilor.

    Conform OPINIA, evenimentul a avut loc după miezul nopții, când candidatul PSD se întorcea acasă. În timp ce voturile erau încă numărate la secțiile de votare din comună, adversarii lui Gheorghe Negoiță începuseră deja să amenințe cu răzbunarea, după înfrângerea în alegeri.

    Aceeași sursă a publicat un videoclip care ilustrează situația conflictuală de la Brăești.

    Primarul Negoiță a devenit victimă a unui act de huliganism în urma anunțului rezultatului alegerilor, care ar fi permis continuarea mandatului său pentru încă patru ani. Atacul a fost efectuat de un membru al echipei de campanie a reprezentantului liberalilor din Brăești, vărul candidatului, Oneluş Dedu. Modul în care Dedu a orchestrat atacul asupra primarului Negoiță a ridicat semne de întrebare, amintind de practicile folosite în reglările de conturi între grupările mafiote. În mod concret, Dedu, fiind mult mai tânăr și mai puternic decât primarul Negoiță, l-a imobilizat pe acesta ținându-l de păr cu fața în jos și golește o sticlă cu alcool peste capul său. Dacă nu ar fi intervenit martorii, probabil că atacul ar fi continuat cu violență fizică. La sosirea polițiștilor, primarul a încercat să îndrepte acuzele asupra lui Dedu, însă acesta ar fi putut acuza primarul de consum de alcool.

    (Te-ar putea interesa și: ȘOȘOACĂ, SCANDAL ÎN JURUL UNOR BULETINE DE VOT DEJA NUMĂRATE: AMENZI ȘI CONTROVERSE ÎN PROCESUL ELECTORAL!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA