22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Motociclistul accidentat de Monica Macovei cere daune de peste jumătate de milion de euro!

    Judecătoria Mangalia amână sentința pe latura civilă în procesul penal de vătămare corporală din culpă în care Monica Macovei a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare.

    Pe data de 13 februarie 2024, judecătorul a separat partea dosarului referitoare la daunele solicitate de motociclistul Constantin Ilie de la Macovei, pentru a permite o nouă expertiză medico-legală. Aceasta va evalua starea de sănătate a victimei la un an de la accident. Ilie solicită daune materiale de 14.379 de lei și daune morale de 500.000 de euro. Următorul termen este stabilit pentru 17 septembrie 2024.

    În urma accidentului, motociclistul a suferit multiple fracturi, necesitând luni de îngrijiri medicale, inclusiv 90 de zile petrecute în comă. Deși i s-a oferit o compensație de 10.000 de euro, motociclistul a refuzat, cerând de 50 de ori mai mult, invocând pericolul la viață și infirmitatea permanentă cauzate de accidentul produs de Monica Macovei.

    (Te-ar putea interesa și: URMĂRIRE CA ÎN FILME ÎN MARAMUREȘ! S-AU TRAS MAI MULTE FOCURI DE ARMĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA