20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Investigație în Brăila: Femeie descoperită moartă după un apel la 112. Polițiștii au ajuns la fața locului, dar nu au intrat în locuință

    Anchetă internă la Poliția din Brăila: Femeie găsită moartă în casă la 24 de ore după un apel disperat la 112. Polițiștii nu au reușit să identifice locația din cauza lipsei adresei precise, deși au cercetat zona.

    O femeie și iubitul acesteia au fost găsiți morți în aceeași casă. Anchetatorii suspectează o crimă urmată de sinucidere și desfășoară cercetări la fața locului.

    IPJ Brăila investighează intervenția colegilor de la Poliția Ianca după un apel de urgență la 112. Se verifică dacă procedurile au fost respectate pentru salvarea unei femei care a cerut ajutor disperat înainte ca apelul să fie întrerupt. Două echipaje au ajuns rapid la fața locului, dar nu au găsit indicii de conflict și au plecat după 30 de minute. La mai puțin de 24 de ore, un alt apel la 112 anunța găsirea a două cadavre: femeia de 44 de ani și iubitul ei de 50 de ani. Polițiștii suspectează că bărbatul, care avea un trecut de violență, a comis crima și apoi s-a sinucis. Verificările au arătat că apelul inițial a fost făcut de pe telefonul femeii.

    (Te-ar putea interesa și: INCENDIU VIOLENT LA O FABRICĂ DE CĂRBUNI DIN MUREȘ! VIDEO)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA