22.1 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Încălțăminte contrafăcută în valoare de 5 milioane de euro, descoperită în portul Constanța!

    Patru containere investigate într-un dosar penal implicând un cetățean ucrainean aflat în arest, au fost descoperite în Portul Constanța. Acestea aveau 32.932 de perechi de încălțăminte sport, evaluate la 5.000.000 de euro. Aceste bunuri sunt considerate a fi încălcări ale dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

    În data de 10.06.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători din cadrul Birourilor Vamale de Frontieră Constanța și Constanța Sud, au finalizat controlul fizic asupra mărfurilor aflate în cele patru containere, pentru care un cetățean ucrainean a promis unei persoane suma de 90.000 USD din care a remis acesteia 20.000 USD, într-un dosar penal înregistrat la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanta, transmite Poliția de Frontieră.

    În cele patru containere investigate, au fost găsite un total de 32.932 de perechi de încălțăminte sport, marcaje cu numele unor branduri cunoscute, evaluată la 20.000.000 de lei (5 milioane de euro), bănuite că încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

    Toată marfa, subiectul unui dosar penal în care este implicat un cetățean ucrainean aflat în arest preventiv, a fost confiscată de autoritățile vamale și lăsată sub custodia declaranților vamali în baza unui proces-verbal, în vederea aplicării măsurilor legale la finalizarea investigațiilor.

    (Te-ar putea interesa și: URMĂRIRE CA ÎN FILME ÎN MARAMUREȘ! S-AU TRAS MAI MULTE FOCURI DE ARMĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA